Ouderochtenden

Op vrijdagochtend van 8.30 tot 9.30 uur zijn er regelmatig ouderochtenden. Een paar ouderochtenden zijn op woensdagochtend.
In de eerste schoolweken vertelt de leerkracht of directielid  wat de verwachtingen zijn voor het komende schooljaar.

Halverwege het jaar is er weer een ochtend per groep. Aan het einde van het schooljaar weer. Totaal zijn er dus voor iedere groep drie ouderochtenden.  De ouders van iedere groep worden uitgenodigd om te praten over de gang zaken in de klas, vaak aangevuld met een ander onderwerp (bijvoorbeeld opvoedingsvragen, seksuele vorming, voorlezen, etc.).

Een paar ouderochtenden zijn voor alle ouders van de hele school. Dan komen onderwerpen als spraakontwikkeling, hoogbegaafdheid, belonen en straffen, etc., aan de orde.

Voor de invulling van de komende ouderochtenden, kunt u de jaarkalender of de agenda op de homepagina raadplegen.