Ouderochtenden

Op woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 tot 9.30 uur zijn er regelmatig ouderochtenden.
In de eerste schoolweken vertelt de leerkracht en/of directielid  wat de verwachtingen zijn voor het komende schooljaar.

Halverwege het jaar is er weer een ochtend per groep. Aan het einde van het schooljaar weer. Totaal zijn er dus voor iedere groep drie ouderochtenden speciaal voor een leerjaar.   De ouders van iedere groep worden uitgenodigd om te praten over de gang zaken in de klas, vaak aangevuld met een ander onderwerp (bijvoorbeeld opvoedingsvragen, seksuele vorming, voorlezen, etc.).

Een aantal ouderochtenden zijn voor alle ouders van de hele school. Dan komen onderwerpen als spraakontwikkeling, hoogbegaafdheid, belonen en straffen, etc., aan de orde.

Voor de invulling van de komende ouderochtenden, kunt u de jaarkalender of de agenda op de homepagina raadplegen.

Eerste ronde ouderochtenden 2021 / 2022

• Woensdag 1 september: groep 1
  • Vrijdag 3 september: groep 2
  • Woensdag 8 september: groep 5
  • Vrijdag 10 september: groep 8
  • Woensdag 15 september: groep 4
  • Vrijdag 17 september: groep 3 (leesonderwijs)
  • Vrijdag 24 september: groep 6
  • Woensdag 29 sepember: groep 7

In januari en februari zijn weer ouderochtenden per groep. Wanneer de eerste ouderochtend op woensdag was, is de tweede op vrijdag en andersom.

Thematische ouderochtenden voor alle ouders

• vrijdag 29 oktober voor ouders van de peutergroep, groep 1 en 2. We presenteren dan wat we gaan doen rond het thema Herfst.

• Woensdag 10 november: thematische ouderochtend. Thema nog niet bekend.
  • Woensdag 17 november: thematische ouderochtend 2 Thema nog niet bekend.