Het team in schooljaar 2021 / 2022

Vanwege de corona-maatregelen kunnen we nog geen recente foto plaatsen. In de schoolgids is een overzicht (deels met foto’s) van het team opgenomen.

Groepsverdeling 2021 / 2022

• Peuterschool
  • Zebra’s en Panda’s: juf Ellen Oppenhuizen, juf Yvette Raalte, juf Tiomsi de Bruijn, juf Marieke Colijn
  • Giraffen en Koala’s: juf Erica Geelhoed, juf Alde Marieke van Leeuwen, juf Rieneke Verbrugge.

• Groep 1a: juf Mathea Brugmans (ma, di, wo, vr) en juf Kirsten Rijfers (do)  Tutor: juf Kirsten
  • Groep 1b:juf Sylvana Boone (ma, di, wo, do) en juf Christien Wilts  (vr)  Tutor: nog niet bekend.
  • Groep 1/2d: juf Tamara Bronne (ma, di, wo, vr) en juf Rianne Verton (do)  Tutor: juf Tessa Mazier en juf Malieke de Jong en juf Clare-Elise van der Toorn.
  • Groep 2b: juf Denise van de Beek (ma, di, do, vr) en juf Lilian Pijl (wo)  Tutor: juf Lilian en juf Claire-Elise
  • Groep 3a: (schakelklas) juf Rianne van Schaik (ma, di, wo, do) en juf Marinka Lucas (do, vr)
  • Groep 3b: juf Lisanne van Dam (ma, di, wo, do, vr)
  • Groep 3c:  juf Marjolein Quist (ma, di, do) en juf Joëlle van Middelkoop (wo, vr)
  • Tutoren groepen 3: juf Joëlle en juf Marinka.

• Groep 4a juf Valerie Schipper (ma, vr) en juf Erna Bouw (di, wo, do)
  • Groep 4b meester Rens Krijger (ma, di, wo, do), juf Carola de Jonge (vr) en meester Aran van der Starre (vrijdag).

Tutoren groep 4: juf Inge Noordam, juf Malieke de Jong en meester Aran

• Groep 5a: juf Carina de Hullu (ma, di, wo, do) en juf Janien van Boven (vr)
  • Groep 5b: juf Marjolein van de Kraats (ma, di, wo) en juf Lotte van Essen (do, vr)

Tutor groepen 5: juf Lotte en juf Marjolein

• Groep 6a (huidige 5a): juf Dorieke Dijkshoorn (ma, di, wo) en juf Alianne van de Kieft (do, vr)
  • Groep 6b (huidige 5b): juf Alianne van de Kieft (ma, di) en meester Meine Kreuzen (wo, do, vr)

Tutor groepen 6: meester Alianne vd Kieft  en juf Femke Baak

• Groep 7a (huidige 6a): juf Femke Baak (ma) en juf Carolien den Boer (di, wo, do, vr)
  • Groep 7b (huidige 6b): juf Jolieke de Jong (ma, di, wo, do, vr)

Tutor groepen 7: juf Jantine Urban

• Groep 8a: juf Jessica den Heijer (ma, di) en juf Sanne de Vries (wo, do, vr)
  • Groep 8b: juf Laura Roeleveld (ma, di, wo, do, vr)

Instroom / doorstroomprogramma groepen 8: juf Lisanne Kersten

Nieuw zijn de tutoren. Vanuit het extra geld wat wij krijgen stellen we in elke (jaar)groep een tutor aan die zelfstandig ondersteunende werkzaamheden uitvoert in de groepen. Dat kan een groepje kinderen zijn wat extra aandacht nodig heeft voor rekenen, maar het kan ook een groep kinderen zijn die juist meer uitdaging nodig heeft. Regelmatig gaat de tutor voor de klas, zodat de leerkracht tijd heeft voor bijv. het maken van plannen en voor overleg of begeleiding in een andere groep.

Ib-ers:

• Juf Idelette van der Spek
  • Juf Tine Visser
  • Ib-ondersteuning: juf Ilze Post
  • Juf Elise de Kleuver is nog ziek thuis.

Directie / management:

• Meester Arwin Mak (adjunct-directeur): groep 5 t/m 8
  • Meester Jan Boer (directeur): groep 3 en 4 en eindverantwoordelijk voor de hele school
  • Juf Annemieke Kester: leidinggevende peuterschool en coördinator groep 1 en 2.

Managementondersteuning / administratie:

• Juf Emy Burggraaf

Stagiaires

Geregeld komen er stagiaires in onze school.

• Studenten van de Pabo komen op school stage lopen in verschillende groepen. Veel stagiaires komen van de CHE (Christelijke Hogeschool Ede) en De Driestar in Gouda.
  • Er kunnen ook LIO-stagiaires (Leraar In Opleiding) lesgeven. Een LIO-stagiaire is een bijna afgestudeerde vierdejaars student(e) die drie dagen per week gedurende een aantal maanden les geeft. Het is altijd zo dat de groepsleerkracht verantwoordelijk blijft voor wat er in de klas gebeurt.
  • Er zijn leerkrachten die een duale opleiding volgen. Zij combineren de opleiding op de Pabo met een aantal dagen werken voor de klas.
  • Zij-instromers: Zij hebben een hbo of universitaire opleiding en laten zich omscholen door leerkracht. Zij hebben een bevoegdheid om zelfstandig voor de groep te staan.
  • Stagiaires die een mbo-opleiding volgen voor onderwijsassistent.

Alle stagiaires en vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrend Gedrag) en onderschrijven de grondslag van onze school.

Vrijwilligers

Op de Tamarschool zijn verschillende vrijwilligers actief. Zij helpen met diverse taken in de school, zoals werk klaarleggen, schoonmaken en het uitvoeren van reparaties en het toezicht houden tijdens het overblijven. We zijn altijd op zoek naar meer vrijwilligers, zij zijn van grote waarde voor onze school! Indien u geïnteresseerd bent om mee te helpen, kunt u dit aangeven bij juf Emy (administratie).

Onze vrijwilligers: Izabelle, Ilse, Juanita, Inge, Larske.

Overige medewerkers

Schoolmaatschappelijk werk
Praktijk Xtra
Kim van Hagen
vrijdag
E kvhagen@tamarschool.nl
W Website
Logopedie
Vanaf 1 september start er een samenwerking met logopediepraktijk Bomenbuurt.