12 februari

Hoewel het wel lastig was om op school te komen, was het wel heel leuk dat er sneeuw was gevallen op de eerste dag na 5 ½ week thuisleren. We hoefden de school niet op te tuigen, de natuur had het al gedaan. En niet alleen de school. De meeste kinderen werden hier heel blij van en kwamen met verhalen naar school wat zij in de sneeuw hadden gedaan. Een mooi begin. Op school hebben we hard gewerkt. Maar we hebben ook in de sneeuw gespeeld. En natuurlijk was het fantastisch dat we elkaar weer zagen. Meestal met wat langer haar en soms een paar kilo’s meer. We gaan de komende tijd gewoon verder. We schrijven bewust ‘gewoon’. Want altijd al zijn we bezig de kinderen zoveel mogelijk mee te geven en kinderen die achterlopen extra te geven wat zij aan kunnen en hen die meer aan kunnen meer te bieden. Dat is na bijna 6 weken thuisonderwijs niet anders.

WeekBlad 22 14-20 februari 2021