22 november

Wat je er ook van vindt; je kunt er niet omheen: Sinterklaas is weer in het land. Het houdt de kinderen bezig. De volwassenen trouwens ook…

Als school besteden we er beperkt aandacht aan. We benadrukken vooral het gezellige van Sinterklaas. Je maakt een ander blij met een cadeautje. Je doet iets leuks voor iemand. Als team spelen we dit jaar weer heel massaal ons geheime pietenspel. Ieder teamlid doet iets voor degene die hij of zij getrokken heeft. Dus als u een keer iets raars ziet in de school; dat zou wel eens een pietenstreek kunnen zijn. We doen dat omdat we dit zelf gewoon leuk vinden, maar ook om de kinderen te laten merken dat je vooral veel plezier kunt hebben met elkaar met sinterklaas. En dat iets voor iemand anders doen leuk is.

WeekBlad 12 24 – 30 nov 2019