WeekBlad 1

29 augustus

Dit is het eerste WeekBlad in het nieuwe schooljaar. We hopen dat kinderen en ouders weer zin hebben om naar school te gaan. En dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Als team hebben we er zin in.

De Tamarschool bestaat tien jaar. Tien jaar geleden begon de school eind augustus met 14 leerlingen. Nu zijn dat er 300 meer. We hebben een mooi gebouw gekregen. Er zijn de afgelopen tien jaar mooie dingen gebeurd. Er waren ook moeilijke tijden. Wij hebben ervaren dat God ons die tien jaar gedragen heeft.

Dit schooljaar staan we stil bij het cijfer 10. Omdat we tien jaar bestaan. Maar ook omdat we willen denken in mogelijkheden. Als je op school een 10 haalt is dat een mooi cijfer. Hoger kan niet. Wij geloven dat elk kind is gewild door God en door Hem gezien wordt. Zo willen wij ook naar de kinderen kijken. Omdat God hen ziet zitten, zien wij het ook met hen zitten. Als we het zo bekijken is elk kind een tien. Een uniek schepsel van God met veel mogelijkheden. Ook een kind wat nog veel moet leren en afleren. Daar willen we dit jaar hard mee aan het werk. WeekBlad 1 1 – 7 september 2019 eerste schoolweek