Welkom bij Tamarinde

De leukste peuterschool van Morgenstond!

Introductiefilm Tamarinde

Peuterschool Tamarinde valt, net als de Tamarschool, onder het bestuur van Stichting School met de Bijbel.
Kinderen vanaf twee jaar en zes maanden zijn van harte welkom op Tamarinde.

Inschrijving

Vanaf 2,5 jaar is uw peuter van harte welkom. U mag uw peuter echter al eerder inschrijven. Om verzekerd te zijn van een plek op de peuterspeelzaal raden we u aan uw kind voor de eerste verjaardag in te schrijven. Het formulier kunt u opvragen bij de administratie van de Tamarschool of bij de leidinggevende van Tamarinde (Annemieke Kester). Tijdens een intakegesprek vertellen wij u over de gang van zaken op de peuterspeelzaal. De gegevens die u verstrekt over u en uw kind worden vertrouwelijk behandeld. Voor informatie over het aantal dagdelen of de kosten, klik hier.

Inspectierapport

Klik op onderstaande link voor het inspectierapport van februari 2017.
Definitief inspectierapport PSZ Tamarinde februari 2017

Korelon en algemene voorwaarden

Tamarinde is aangesloten bij Korelon.

Dit zijn de Algemene Voorwaarden die wij hanteren. Deze zijn opgesteld door de brancheorganisatie kinderopvang.