Vrijwillige ouderbijdrage

Het onderwijs van de Tamarschool wordt gesubsidieerd door de overheid en is voor elk kind kosteloos. De vrijwillige ouderbijdrage op jaarbasis is vastgesteld op € 50,- voor het eerste kind. Voor het tweede en volgende kind op €35,-. U kunt dit bedrag in termijnen voldoen, het hoeft dus niet in één keer betaald te worden. Voor kinderen die zich gedurende het schooljaar aanmelden, wordt er € 5,- per resterende maand gerekend. We gaan hierbij uit van tien maanden onderwijs; september t/m juni. Van deze bijdrage worden extraatjes, die leuk en soms nuttig zijn, gefinancierd. Vanaf schooljaar 2013-2014 vragen wij u de ouderbijdrage-overeenkomst in te vullen bij het inschrijven van uw kind.

OOIEVAARSPAS

Als u in het bezit bent van een ooievaarspas moet u deze aan het begin van het schooljaar laten scannen bij de administratie. Alleen als de pas gescand is en geldig is betaalt de gemeente Den Haag uw ouderbijdrage aan de school. Als de ooievaarspas niet aan het begin van het schooljaar gescand is, mist de school inkomsten vanuit de gemeente. Mogelijk kunnen daardoor extra uitstapjes met de kinderen niet doorgaan.