Hoe zie je het?

De identiteit in de dagelijkse praktijk

Week- en dagopeningen

Iedere maandagochtend is er een weekopening van 08.30 – 09.00 uur. In de jaarkalender staat wanneer welke klassen een weekopening hebben. Om de zoveel weken is er ook een weekopening voor de hele school. Ouders/verzorgers zijn altijd van harte welkom om de weekopeningen bij te wonen. Daarnaast wordt in de klas elke dag geopend met een Bijbelverhaal, gebed en muziek.

Vieringen

De christelijke feestdagen Kerst en Pasen worden groot gevierd. Hierbij zijn ouders en andere familieleden en vrienden altijd van harte uitgenodigd.

Gebedsgroep

Iedere dinsdag wordt er op onze school gebeden. Alle ouders zijn van harte welkom van 08.30 tot 09.00 uur in de teamkamer van de school.

Zending

We hebben een vast sponsorkindje via de stichting Compassion. Wij vinden het als Evangelische basisschool ook belangrijk voor anderen een zegen te kunnen zijn. We ondersteunen het jongetje Natanaël uit de Dominicaanse Republiek. De kosten voor zijn voedsel, onderwijs, medische zorg en kerkbezoek (reiskosten) zijn €29 per maand. Het geld dat meegegeven kan worden via uw kind(eren) gaat ervoor zorgen dat hij en zijn gezin een veel beter leven kunnen gaan leiden. We hebben in iedere klas meer informatie van Natanaël hangen.