09 februari

Vrijdag waren er vuur, warme chocomel en marshmallows op het schoolplein. De kinderen hebben genoten en wij als team daarom ook. Met relatief weinig materiaal (een paar oude pallets en wat eten) kun je iets leuks doen. Het vraagt soms wat creativiteit en omdenken, maar het geeft ook veel voldoening. Het was een positief einde van een pittige week. We hadden aan het begin van de week veel overlast van de verbouwing, er waren veel zieke leerkrachten. Dat doet een behoorlijk beroep op ons als school. Er lekt dan veel tijd weg in noodzakelijke organisatorische zaken. We zijn blij als we merken dat u als ouder onze inspanningen waardeert. Ook deze week kregen weer een paar opstekers. Overigens niet alleen van de ouders, maar ook van de kinderen. Fijn, dat doet ons goed!

WeekBlad 23 11-17 februari 2018