WeekBlad 41 Zomervakantie

17 juli

Het schooljaar 2019/ 2020 is voorbij. Een bijzonder jaar. We wilden dat in het teken zetten van ons 10-jarig bestaan. Dat is niet helemaal gelukt. Ons jaarthema had te maken met het 10-jarig bestaan: Je wordt gezien, je bent een 10! En we vinden dat dit wel gelukt is. Ook in de corona periode hebben we er alles aangedaan om iedereen in beeld te houden. Om iedereen letterlijk en figuurlijk te zien. Leerkrachten hebben hard gewerkt in steeds weer andere omstandigheden. Ouders hebben ook hard gewerkt. Het is allemaal wat anders dan we van te voren hebben bedacht, maar we kijken toch terug op een goed jaar. Dan komt omdat we samen in staat waren om niet in problemen, maar in oplossingen te denken.

Boven alles danken we God dat we dit jaar zo mogen afsluiten. We zijn de coronaperiode goed doorgekomen. We hebben de kracht gekregen om de kinderen elke dag te begeleiden.

Alle dingen kan ik aan door Christus, Die mij kracht geeft. Filippenzen 4:13)

WeekBlad 41 zomervakantie 2020