Thuis leren 4 t/m 15 januari 2021

Soms moet je thuis leren en werken.

En elke week krijg je huiswerk.

Daarvoor gebruiken wij Cool / Google Classroom

We moeten 2 weken thuis leren. Thuis leren is niet vrijblijvend. Net als op school moet je op tijd aanwezig zijn en je werk doen. Zo zorgen we ervoor dat je zo weinig mogelijk achterstand oploopt.

Je dagindeling is als volgt.

• 8.30 uur: Net als altijd start je de dag met lezen. Deze keer doe je dat een half uur. Pak een boek van thuis of van de (school)bibliotheek en lees daarin.
  • Ondertussen zorg je dat je alvast ingelogd bent op Classroom. Als je 8.45 uur niet bent ingelogd ben je ongeoorloofd afwezig.
  • 9.00 uur: De meester of juf  geeft om 9.00 uur een instructie via Google Meet. De link hiervoor staat in Classroom Hier moet je bij aanwezig zijn. Als je er niet bent word je als afwezig genoteerd.
  • Er zijn meer momenten op de dag waarop de meester of juf met een groepje of met de hele klas instructie geeft. Ook dan moet je er zijn. Dat wordt aan het begin van de dag besproken en staat in de planning. Uiteraard moet je hierbij aanwezig zijn.
  • Je doet al je werk. Als je helemaal klaar bent, meld je dat op de manier waarop dat is afgesproken in jouw groep.